Katalógusok

Újdonságok, akciók

Prospekt-HU
Éves akció 2019

RenoMatic szekcionált garázskapu meghajtással együtt most rendkívüli kedvezménnyel vásárolható meg.Találja meg a tökéletes kombinációt!

85895_ReferenciakesTermekelonyoek_HU
Szekcionált garázs-/ ipari kapuk termékelőnyök

Európa piacvezető kapugyártójától

Garázskapuk és Meghajtások

86912_GST-Kurzversion-1216_HU
Szekcionált garázskapuk

A szekcionált kapuk függőlegesen nyílnak, és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkednek el. E konstrukciós elvnek köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előtt.

86301_Berry-Tore-Kurzversion-1216_HU
Berry billenőkapuk

A jól bevált Berry billenőkapu először kifelé billen, mielőtt a garázs mennyezete alatt megáll. A több mint 20 kapumotívum acélból és fából, számtalan kialakítási lehetőséget biztosítanak.

86972_Doppel- und Sammelgaragentore_HU
Dupla- és gyűjtőgarázskapuk

A Hörmann gyűjtőgarázs-kapuk optimális gazdaságosságot, tartós funkcionalitást és személyi biztonságot, valamint extrém nyugodt kapufutást biztosítanak, még nagy nyitásszám mellett is.

86324_Seiten-Sectionaltor_HU
Oldalra futó szekcionált kapu

Ez a kaputípus nem felfele nyílik, hanem oldalra. Ez akkor nagyon előnyös, amikor a garázsfödémet más tárgyak tárolása érdekében szabadon akarják hagyni vagy a kapulapot építési okokból nem lehet a födém alá állítani vagy szerelni.

85900_Rolltor_RollMatic_HU
RollMatic garázs-redőnykapu

A redőnykapu függőlegesen nyílik, és alig foglal el helyet a garázsban. Konstrukciós elvüknek köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előtt.

85945_Garagen-und-Einfahrtstorantriebe_HU
Garázskapu- és udvarikapu-meghajtások

A Hörmann meghajtások a minőség, biztonság és intelligens technika közötti sikeres kombinációval tünnek ki: a sínnel megvezetett meghajtás patentje garantálja a kapu stabil és csenden futását; a lágy indítás és a lassított stop megnöveli a kapuja élettartamát.

86971-BiS-SmartHome-HU
BiSecur SmartHome

A Hörmann innovatív SmartHome BiSecur technológiája segítségével Ön még kényelmesebben nyithatja és zárhatja ajtóit és kapuit.

86617-Duragrain-HU
Duragrain felület

A nagy karcállóságú és UV-álló dekor nyomtatás tartós és szép megjelenést biztosít a kapunak. A 24-féle dekorfelület a részletekig valósághű, természetes és színtartó.

Ajtók

85115-Stahltueren-HU_L1
Funkciós ajtók családi házakhoz és ipari épületekhez

A Hörmann cég sokoldalú beltéri és kültéri ajtó-programja: erős beltéri ajtók, biztonságos lakásbejárati ajtók, teljes felületen üvegezett irodaajtók és hőhídmentes kültéri ajtók.

85828-Thermo65-Thermo46_Haus-und_Eingangstueren_HU
Thermo65 / Thermo46 ház- és lakásbejárati ajtók

Ezek a magas minőségű termékek jó hőszigetelési értékekkel, megbízható biztonsági felszereltséggel és nagy motívumválasztékkal rendelkeznek, különösen kedvező ár-érték arányban.

Entrance_Doors_86672_HU
Házbejárati ajtók

Egy Hörmann bejárati ajtó hozzájárul ahhoz az érzéshez, amelytől egy ház valódi otthonná válik: biztonság, védettség, melegség.

86873_PortaMatic_HU
PortaMatic ajtómeghajtás

A Hörmann PortaMatic ajtónyitóval egészen egyszerűen, kéziadó vagy nyomógomb segítségével, automata módon nyithatja és csukhatja a fa és acél beltéri ajtókat.

87175_SmartKey_HU
SmartKey rádiós ajtózár meghajtás

Nyissa az ajtózárat egyszerűen a kéziadón, rádiós belső nyomógombon lévő gomb megnyomásával, okostelefonján* lévő BiSecur App alkalmazással vagy a SmartKey érzékelő felületével.

Tűzgátló, füstgátló és többcélú ajtók

85375_Multifunktionstueren_HU
Multifunkciós ajtók

Azonos megjelenésű acélajtók pontosan olyan funkcióval, amilyen az Ön építményéhez szükséges: T30, T60, T90 tűzgátlás. Füstgátlás, hanggátlás és betörésgátlás.

85115-Stahltueren-HU_L1
Funkciós ajtók családi házakhoz és ipari épületekhez

A Hörmann cég sokoldalú beltéri és kültéri ajtó-programja: erős beltéri ajtók, biztonságos lakásbejárati ajtók, teljes felületen üvegezett irodaajtók és hőhídmentes kültéri ajtók.

Ipari kapuk és Rakodástechnika

Újdonságok, akciók

86465-Industrie-Sectionaltore-HU
Ipari szekcionált kapuk

Jövőbe mutató, helytakarékos. Az ipari szekcionált kapuk programja egyedülálló kínálattal rendelkezik. Minden felhasználási célhoz a megfelelő kapukivitel.

86972_Doppel- und Sammelgaragentore_HU (1)
Dupla- és gyűjtőgarázskapuk

A Hörmann gyűjtőgarázs-kapuk optimális gazdaságosságot, tartós funkcionalitást és személyi biztonságot, valamint extrém nyugodt kapufutást biztosítanak, még nagy nyitásszám mellett is.

84555_Industrie-Rolltore-Rollgitter_HU
Redőnykapuk és redőnyrácsok

Az alumíniumból és acélból készült Hörmann redőnykapuk és redőnyrácsok a csak kevés komponensből álló, zseniálisan egyszerű szerkezetüknek köszönhetően különösen erősek és megbízhatóak a kemény hétköznapokban.

84894-Schnelllauftore-HU
Gyorskapuk

Gyorskapuk beltérbe és kültéri nyílászáróként. A gyorskapuk optimalizálják a forgalom és az anyag áramlását, valamint növelik az energiamegtakarítást és a gazdaságosságot.

85022_Verladetechnik_HU
Rakodástechnika

Az egyetlen gyártótól származó rámpakiegyenlítők, kaputömítések és előtétzsilipek tökéletesen egymásra hangolt rendszerét komplett programban kínálja a Hörmann.

86988_Radblockiersystem MWB_HU
MWB kerékblokkoló rendszer

Az MWB kerékblokkoló rendszer hatékonyan akadályozza meg, hogy a tehergépjármű elhagyja a biztonságos dokkolási pozíciót, ezzel is növelve a biztonságot a rakodóállomáson.

86038-Stahl-_und_Edelstahl-Schiebetore_FST-HU
Tűz- és füstgátló tolókapuk, Többcélú tolókapuk

A Hörmann minden területre a tűzterhelésnek megfelelő, megbízható, az üzemi és kockázati feltételeket kielégítő tolókapu-megoldásokat szállít, 1- és 2-szányú kivitelben.

84477_2015.06_KTL_HU-Udvari_tolókapuk_HU
Udvari tolókapuk

Önhordó szerkezet, nagyfokú biztonság, kompletten előszerelve: a Hörmann udvari tolókapuk ideális nyílászárók a széles áthajtóutakhoz.

85728_Pendeltore_HU
Lengőkapuk és szalagfüggönyök

Lengőkapuk és szalagfüggönyök: flexibilis és helytakarékos kapumegoldások.

86466_Rollgitter RollMatic_HU
RollMatic redőnyrács

Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására

Tokok

Aceltokok-hu
Acéltokok

A Hörmann acéltok-programja optimális megoldásokat kínál masszív és szerelt falakba való beépítéshez.

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Hock János u. 47. | Tel: 06 92/599-217 | E-mail: info@liftgeneral.hu