Ajtók

Ajtók

Beltéri ajtók - Minőségi ajtók új építéshez és felújításhoz

A Hörmann az épületek minden helyiségéhez egy kézből kínálja az acélból, acélból/fából, illetve alumíniumból készült ajtókat. A Hörmann beltéri ajtók legfőbb jellemzői, a magas szintű gyártási minőség, sokoldalú kialakítási lehetőségek, és a gazdag színválaszték, továbbá a kedvező ár-érték arány. A mellékelt „Funkciós ajtók intézményi környezethez“ prospektus átfogó ismereteket nyújt a termékprogramról. A „Kapuk és ajtók a lakóházba“ prospektus segíti a helyes ajtóválasztást  biztonságos pincebejárat, a nedves terek vagy hobbiszobák, a gyermek- vagy ifjúsági szobák, a tetőtérbeépítés vagy a garázs és a ház közötti átjárók vásárlása esetén.

Többcélú ajtók

Többcélú ajtók - Erős acélajtók különböző követelményknek megfelelve

A többcélú ajtók a jó anyagminőségnek és a precíz gyártásnak köszönhetően különösen ellenállóak és biztonságos működésűek. Ezért acélajtajainkat sok helyen alkalmazzák, ahol erős ajtóelemekre van igény: az egy- és többlakásos társasházakban ugyanúgy, mint az iparban, a kereskedelemben, a középületekben és a mezőgazdaságban. A mellékelt "Multifunkciós ajtók" prospektus átfogó ismereteket nyújt a  tűzgátló, fütgátló, hanggátló és biztonsági ajtó széles körű  termékprogramjáról. A „Kapuk és ajtók a lakóházba" prospektus segíti a helyes ajtóválasztást  biztonságos pincebejárat, a nedves terek vagy hobbiszobák, a gyermek- vagy ifjúsági szobák, a tetőtérbeépítés vagy a garázs és a ház közötti átjárók vásárlása esetén.

Tűz- és füstgátló ajtók

A füst és tűz okozta károknak végzetes, életveszélyes következményei lehetnek. Ezért is van nagy jelentőségük a biztonságos felszereltségű tűz- és füstgátló ajtóknak. Ön bízhat a bevizsgált, és az építési felügyelet által engedélyeztetett Hörmann tűz- és füstgátló ajtókban.

Hanggátló ajtók

A zaj nemcsak a koncentrációs képességet csökkenti, hanem stressz és tartós betegség kiváltója is lehet. Ezért is fontos, hogy a zajt ott fogjuk meg, ahol az keletkezik. A Hörmann hanggátló ajtók, az akár 61 dB-es hanggátlásuk révén, jelentően hozzájárulnak ehhez.

Tűzgátló ajtó

Füstgátló ajtó

Biztonsági ajtók

Első a biztonság! A Hörmann betörésgátló ajtók már 1999 óta az ENV 1627 - 1630 európai szabványok szerint vannak bevizsgálva és tanúsítva. Az RC 3 ellenállási osztályú és EN 1125 szerinti teljes pánikfunkcióval rendelkező 2-szárnyú biztonsági ajtók biztosítják a vészkijáratokat és megbízhatóan védenek a betöréssel szemben.

Többcélú ajtók

Raktárhoz vagy irodához, bentre vagy kintre, egyedi felszereltséggel vagy anélkül – a Hörmann többcélú ajtó programja a legkülönbözőbb igényeket is kielégíti.

Garázs-mellékajtók - A Berry- és szekcionált kapukkal azonos külső megjelenésben

Szebb a hatás, ha a lakóház összképe harmóniát sugároz. Ezért a Hörmann minden kapuhoz egy vele külsőleg megegyező garázs-mellékajtót kínál. A mellékajtók nagyon hasznosak és praktikusak, ha például kerti eszközöket, vagy biciklit szeretnénk kihozni  a garázsból, anélkül hogy kinyitnánk a kaput. Akkor is hasznos lehet, ha egy másik gépkocsi, -a rövid garázsbehajtó miatt- közvetlenül a kapu elé parkol, és emiatt nem lehet másképp a garázsba bejutni. A mellékelt prospektus átfogó ismereteket nyújt a termékről, de természetesen a Hörmann szakkereskedő is teljes körű  tanácsadással áll rendelkezésre.

Garázs-mellékajtó

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Hock János u. 47. | Tel: 06 92/599-217 | E-mail: info@liftgeneral.hu